KOUPIT NYNÍ
PRODUKTY
RECEPTY
UNCLE BEN’S
PRODUKTY
RECEPTY
UNCLE BEN’S
Recepty
Zpět
Máslová rybka na teplém a pálivém fenyklovém salátu
Produkt:
UNCLE BEN'S
®
Omáčka Szechuan
Porcí
4
Příprava
5
min
Doba vaření
30
min
Celkem
35
min
Ingredience
400 g Omáčka Szechuan
4 ks filetů z máslové ryby (nebo pangase, candáta apod.)
600 g bulvy fenyklu (asi 2 větší bulvy)
2 silné plátky másla
½ citronu
sůl
Příprava
Rybu posolte a dejte do pekáčku vymazaného máslem.
Pečte při 200 stupních 20 minut v troubě.
Poté zapněte gril a grilujte dalších 10 minut, aby okraje ryby lehce zezlátly.
Z fenyklu odkrojte tvrdou spodní část a tu vyhoďte.
Zelené chmýří odkrojte a ponechejte na ozdobu./li>
Bulvu fenyklu nakrájejte na velmi tenké plátky (o síle 1 milimetru), smíchejte s omáčkou a krátce prohřejte.
Pokud jste krájeli silnější plátky, poduste je déle.
Na talíře rozložte fenykl v omáčce a posypte fenyklovým chmýřím. Na směs položte upečenou rybu, Podávejte s plátky citronu.
Kategorie
Ryby
Hlavní chody
Mohlo by se Vám líbit
Křupavá smažená zelenina s rýží
Losos ve sladkokyselé cibulové omáčce
Mandarinkové kuře