Recepty
Dobré jídlo začíná s Benem.
Provensálské žampiony na opečeném chlebu

PRODUKTY

INGREDIENCE
320 g Provensálská omáčka
500 g menších žampionů
100 g másla
8 plátků sušené šunky (asi 25 g)
pár snítek otrhaného čerstvého rozmarýnu
sůl
čerstvě drcený pepř
4 velké plátky bílého chleba

Provensálské žampiony na opečeném chlebu
Počet Porcí: 4
Čas Přípravy: 20 min
PŘÍPRAVA
  1. Chleba opečte na grilu nebo v troubě dozlatova. Ne však příliš, aby nebyl tvrdý.
  2. Na pánvi rozpusťte máslo a opékejte na něm dozlatova na plátky nakrájené žampiony.
  3. Na závěr vmíchejte provensálskou omáčku, osolte.
  4. Na opečený chleba rozložte plátek sušené šunky a žampiony s omáčkou.
  5. Posypte pepřem a snítkami rozmarýnu.
  6. Podávejte s příborem.


  7. Tip Uncle Ben's: Opečený chleba můžete potřít i rozmačkaným česnekem pro větší říz.