Recepty
Dobré jídlo začíná s Benem.
Okurkovo-cibulový salát s hovězími nudličkami

PRODUKTY

INGREDIENCE
200 g Omáčka Szechuan
400 g libové hovězí roštěné krájené na plátky silné asi 1,5 cm
1 velká červená cibule
2 salátové okurky
sůl
panenský olivový olej
petrželka či koriandr na ozdobu

Okurkovo-cibulový salát s hovězími nudličkami
Počet Porcí: 4
Čas Přípravy: 20 min
PŘÍPRAVA
  1. Maso pokojové teploty (ponechte před úpravou 30 minut mimo lednici) potřete olivovým olejem, a posolte.
  2. Maso opečte naprudko na pánvi po každé strany ca 3 minuty. Ne déle, jinak maso ztuhne.
  3. Maso vyndejete na prkýnko, nechte 5 minut odležet a pak nakrájejte na nudličky.
  4. Ty v pánvi smíchejte s omáčkou a prohřejte.
  5. Okurky i cibuli nakrájejte na plátky, cibuli rozeberte na kroužky.
  6. Vše rozdělte do misek nebo do talířů, přidejte nudličky masa a salát pokapejte zbylou omáčkou.
  7. Podávejte posypané lístky petrželky či koriandru.