Recepty
Dobré jídlo začíná s Benem.
Máslová rybka na teplém a pálivém fenyklovém salátu

PRODUKTY

INGREDIENCE
400 g Omáčka Szechuan
4 ks filetů z máslové ryby (nebo pangase, candáta apod.)
600 g bulvy fenyklu (asi 2 větší bulvy)
2 silné plátky másla
½ citronu
sůl

Máslová rybka na teplém a pálivém fenyklovém salátu
Počet Porcí: 4
Čas Přípravy: 35 min
PŘÍPRAVA
  1. Rybu posolte a dejte do pekáčku vymazaného máslem.
  2. Pečte při 200 stupních 20 minut v troubě.
  3. Poté zapněte gril a grilujte dalších 10 minut, aby okraje ryby lehce zezlátly.
  4. Z fenyklu odkrojte tvrdou spodní část a tu vyhoďte.
  5. Zelené chmýří odkrojte a ponechejte na ozdobu.
  6. Bulvu fenyklu nakrájejte na velmi tenké plátky (o síle 1 milimetru), smíchejte s omáčkou a krátce prohřejte.
  7. Pokud jste krájeli silnější plátky, poduste je déle.
  8. Na talíře rozložte fenykl v omáčce a posypte fenyklovým chmýřím. Na směs položte upečenou rybu, Podávejte s plátky citronu.